Timelapse: Se ruten gennem Odenses gader på otte minutter

Tusindvis af fynboer løb de ti kilometer i forbindelse med Royal Run. Se tikilometerruten kogt ned til otte minutter.

Det var ikke kun kronprins Frederik og kronprinssesse Mary, der havde løbeskoene på og tog turen gennem Odenses gader i forbindelse med fødselsdagsløbet Royal Run.

Tværtimod. Flere end 7.000 fynboer var meldt til enten tikilometerdistancen eller one mile-ruten med start og målstreg i Kongens Have i Odense.

Én af dem var TV 2/Fyn-reporter Preben Dahl, der løb tikilometerruten med et kamera i den ene hånd og filmede ruten undervejs.

Nu har du mulighed for at se optagelserne og komme med ud og se ruten, som kronprinsesse Mary blandt andre løb mandag eftermiddag. 

Her gik ruten hen

Ruten på ti kilometer gik ned ad Jernbanegade til Slotsgade. Herefter gik turen ad Kongensgade og ned til Vestergade.

De flere end 3.000 tikilometerløbere og kronprinssen løb herefter ud af byen mod Vesterbro ad Vestergade. Herefter løb de til Falen, forbi Ansgars Kirke og ud og omkring Hunderupskolen. Herfra krydsede de ud til Søndre Boulevard og løb ned til Odense Å.

De fulgte herefter åen til Munke Mose midt i byen, gennem Eventyrhaven og ud til Østerbro i Odense, hvor de vendte og løb retur langs åen til byens centrum. Tikilometerruten sluttede på samme måde som one mile-ruten tæt på slottet i Kongens Have. 

Preben Dahl løber Royal Run: Se hele hans tur på tikilometerruten. 
Fotograf: Preben Dahl
Her ses Royal Run-ruten i Odense.
Her ses Royal Run-ruten i Odense.
Foto: Dansk Atletik Forbund og Bevæg dig for livet - løb

Oversigt

    Oversigt