Tinderbox forsøger sig med ny scene

Til årets udgave af Tinderbox vil der igen være fire scener. Det afslørede kommunikationschefen til TV 2/FYNs åbent hus.

På dagens åbent hus var forskellige fynske politikere, erhvervsfolk og kulturpersonligheder inviteret til debat med live-publikum. 

En af dem var kommunikationschefen for Tinderbox, Morten Hopballe. Og i et interview med TV 2/Fyns kulturredaktør, Martin Mulvad Ernst, afslørede Morten Hopballe, at Tinderbox igen vil have koncerter på fire scener. I 2015 var der fire scener, men ikke sidste år. 

- Der er en scene mere end sidste år. Vi har lavet en lidt mindre scene i år til lidt nyere bands - både danske og udenlandske, fortæller Morten Hopballe. 

Som tidligere er der to store scener. Rød scene er årets hovedscene mens blå scene er den anden store scene. Derudover er der den DJ-baserede Magicbox scene. Og i år kommer der så endnu en scene til de lidt mindre og ukendte navne.

Første år havde Tinderbox også en gul scene - en lidt mindre scene. Og det er dette, som Tinderbox prøver at finde tilbage til.

- Vi synes ikke helt, at vi lykkedes med den første år. Der var ikke nok mennesker dernede, men der har alligevel været en kæmpestor efterspørgsel fra publikum, at de vil godt have den der lidt mere intime oplevelse - også på festival. Så det prøver vi at give dem i år.   

Du kan høre hele interviewet med Morten Hopballe nedenfor. 

 

 

Oversigt

    Oversigt