Tinderbox udvikler nyt MagicBox-univers

Tinderbox laver til sommerens festival helt om på konceptet bag den populære elektroniske scene, MagicBox.

Der er fest og gang i den dunkende, elektroniske musik fra middag til morgen, når gæsterne slippes løs på MagicBox, Tinderbox's elektroniske univers.

Nu kan festivalens gæster se frem til et nyt tema for den elektroniske del af musikfestivalen.

Temaet for det nye MagicBox-område hedder Labyrint, og ud fra den overordnede retning er det hollandske firma Unlimited Productions ved at designe og udvikle et helt nyt univers for MagicBox.

- MagicBox har været en kæmpe succes og har ramt plet hos vores publikum lige fra start. Derfor vil vi selvfølgelig gerne udvikle og give folk en endnu større oplevelse, og da det visuelle er halvdelen af scenen på festivaler med elektronisk musik, synes vi, at det er tid til at tænke nyt og at overraske. Vi tænker det som en teaterforestilling, hvor det visuelle skal kunne noget ekstra, og det er det univers, som hollænderne er ved at udvikle, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, og forklarer, hvorfor det er Unlimited Productions, der skal udvikle det nye MagicBox-univers:

- Når vi arbejder sammen med Unlimited Productions, er det fordi, de er de bedste. Det var også dem, der stod bag scenen de første to år, og så har de designet scener og universer til verdenskendte EDM-festivaler som belgiske Tomorrowland og hollandske Mysteryland og til verdensstjerner som David Guetta og Tiesto.

Indtil videre kan de mange MagicBox-fans se frem til navne som Galantis, Martin Solveig, W&W, RL Grime, Nore En Pure og Kongsted, som alle spiller på Tinderbox 2017.

Nu kan de også glæde sig til en helt ny scene og et nyt visuelt univers i MagicBox-området ved Friluftsbadet.

Oversigt

    Oversigt