Trængsel og Alarm: Jul på forskud i Vollsmose

Ildsjæl delte fredag eftermiddag gaver ud til Vollsmoses børn.

Lars Petersen fra Vollsmose har de sidste tre måneder samlet gaver ind til kvarterets børn.  Fredag blev de så delt ud på Vollsmose Torv. 

- Det startede faktisk til Eid-festen, hvor børnene alligevel fik deres tivoli i Vollsmose. Og der tænkte jeg, at det kunne ikke være rigtigt, siger Lars Petersen. 

Derfor delte Lars Petersen gaver ud til den muslimske højtid Eid, men i julen skulle de mange børn heller ikke snydes. Der var da også mødt over 100 børn op i centeret Vollsmose Torv.

- Der sker gode ting herude, men de drukner ligesom, hvis der er en, der er blevet overfaldet  i Bøgeparken for eksempel. Så nu tænkte jeg, at det skulle være. Jeg håber også at ungerne lærer, at man godt kan være sød og give væk og være gavmild, siger Lars Petersen. 

Lars Petersen har købt gaver både for sine egne midler og med hjælp fra butikkerne i Vollsmose Torv.  Og der var rift om dem. Når det hele er slut, skal Lars Petersen hjem og slappe af. 

- Jeg har vraltet som en and, når jeg er kommet hjem herfra, så jeg glæder mig til at sove, det må jeg indrømme, siger han.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt