Træt af trailer-bøvl: Kurt gør det trådløst

Kurt Nielsen fra Svendborg har fået verdenspatent på en trådløs trailer-løsning. Både i Norge og Sydafrika kører de nu rundt med opfinderens løsning.

Der er ingen spekulationer og ingen ledninger med Kurt Nielsens nyeste opfindelse.

Kurt Nielsen har nemlig opfundet et trådløst system, der lader bilister trille ud med trailere helt uden først at forbinde dem med ledninger til bilen. Det betyder, at bilejere hverken skal bøvle med beskidte, for lange eller for korte ledninger eller bekymre sig om, der nu også er lys i lygterne.

Det unikke trådløse system overfører selv alle styresignaler til trailerens lygter, og opfindelsen er så unik, at den svendborgensiske opfinder har fået verdenspatent på den.

- Jeg lavede en kundeundersøgelse på Svendborgs genbrugsplads og spurgte 100 tilfældigt udvalgte mennesker, hvad deres udfordringer med deres trailer var. Nogle kunne ikke selv sætte stikkene i og havde brug for andre mennesker til at hjælpe, fortæller Kurt Nielsen.

Den trådløse trailer er ifølge opfinderen selv ikke kun en succes, fordi det er blevet nemmere at montere sin trailer. Det betyder også, at trafiksikkerheden øges, fordi der altid er forbindelse til LED-lys på traileren.

- Sikkerheden i det at køre med trailer forhøjes væsentligt, fordi du ikke har den ustabilitet, der er i dag, siger Kurt Nielsen.

Det hele bliver produceret i Danmark og primært på Fyn.

Er du en af dem der synes det  er møg besværligt at koble  en trailer til sin  bil ? For eksempel har oplevet at lyset ikke virker når man  lige har bakset med at  få stikket  i ? Så  bliver du muligvis glad for at møde Kurt Nielsen her - han står nemlig bag en opfindelse - en trådløs kobling  - som  allerede nu efterspørges verden over.

Donerer overskud

Ifølge fynboen har 10.000 trailerejere i hele verden allerede bestilt den trådløse opfindelse, og han håber næste år at sælge 50.000 styks.

- Jeg synes, det ser rigtig rigtig fornuftigt ud. Jeg har fået kunder i Sydafrika, Tyskland, Norge og Sverige, og vi er først lige startet, fortæller han.

Løsningerne koster fra 1.700 kroner, og Kurt Nielsen har helt andre planer end at lade pengene lune i egen lomme.

Bliver du en velhavende mand?

- Det vil vise sig.

- Jeg vil bruge en del af overskuddet på at oprette en skole i Kenya for piger, som har været udsat for en masse dumme ting. På samme måde vil jeg også gerne hjælpe nogen herhjemme, som har det svært. Så en del af pengene skal gå til andre mennesker. Jeg får mad tre gange om dagen, og min bil kører mig fra A til B, så for mig er det vigtigt at give noget tilbage, fortæller Kurt Nielsen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Se her, hvordan det trådsløse system virker.

Oversigt

    Oversigt