Travl nat: To brande på en nat på Nordfyn

Det har været en travl nat for brandfolk og politi på Nordfyn. Først nedbrændte en gård ved Klintebjerg, og senere på natten nedbrændte et større udhus ved Flyvesandet.

Lidt over klokken et natten til onsdag modtog Fyns Politi melding om brand i et stuehus ved et nedlagt landbrug på Klintebjergvej i Østrup ved Otterup.

Branden havde voldsomt fat i stuehuset, da brandfolkene og Fyns Politi nåede frem, og stuehuset stod ikke til at redde, fortæller  vagtchef Thomas Bendtsen fra Fyns Politi.

- Der var ikke nogen hjemme, da branden brød ud. Vi kender ikke brandårsagen, og nu skal vi have teknikerne til at se på sagen, fortæller vagtchef Thomas Bendtsen.

Klokken tre var der igen bud efter beredskab og politi. Denne gang var der brand i et større udhus ved Klintebjerg. Også her kunne brandfolkene ikke stille meget op, og udhuset udbrændte.

- Det var et større udhus på 60 - 80 kvadratmeter, og en ældre traktor gik også til i branden, fortæller  vagtchef Thomas Bendtsen fra Fyns Politi.

Beboerne på ejendommen havde tirsdag lavet nogle udbedringsarbejder i udhuset, og de mener, at det kan være i den forbindelse at branden er opstået.

 

 

Oversigt

    Oversigt