Troels Bech: Vi har højere standarder for os selv

1-1-resultatet mod FC København var godkendt, men det var spillet slet ikke, mener OB-træner Troels Bech.

Det er meget lang tid siden, at OB har vundet over FC København i Parken, men søndag var et 1-1-resultat godkendt for fynboernes træner Troels Bech. Men OB-spillet var langt fra prangende.

- Som resultat er det da godkendt. Det var vist efterhånden 13 kampe siden, at vi havde vundet her, så 1-1 er da i den høje ende af skalaen i den forstand.

- Men måden vi fik pointet på, var jeg ikke tilfreds med. Der har vi højere standarder for os selv, siger Troels Bech.

Tidligere har OB spillet langt bedre i Parken og endt med at tabe, så derfor lunede det ene point alligevel for fynboerne, der især kunne takke OB-keeper Jesper Christiansen for resultatet.

- På dagen skyldtes det en fantastisk flot målmandspræstation, og at de bageste forsvarsspillere var et niveau over de fleste andre på holdet.

- Og i forhold til de første fire-fem kampe lavede vi næsten ingen personlige fejl. Og så scorede vi på en dødbold, og de to ting var vi dårlige til i starten af foråret, forklarer Troels Bech.

Græstæppet i Parken er noget bedre end i Odense, og det havde OB'erne sværest ved at håndtere.

- Jeg blev en blanding af frustreret og forbavset over, hvor lidt vi forsøgte at spille det, som er vores primære spil. De her gode baner er et stort problem for os, når vi ikke er vant til dem.

- Vi magtede det simpelthen ikke. Men det var da nok en større fordel for dem, som er vant til at spille på en god bane end for os, der lige pludselig skulle omstille os til en god bane.

- Jeg håber dog ikke, at det udlægges, som om at jeg giver banen skylden for, at vi spillede dårligt. Det var vi selv herrer over, vi kunne sagtens have spillet bedre, mener OB-træneren.

Oversigt

    Oversigt