Troels Bech: Vi skal have fat i sårene

OB's cheftræner Toels Bech kalder AGF for et hold, der har sår og skrammer. Dem skal OB ind og pille i.

Morten Skoubo er en af de OB-profiler, Troels Bech ikke råder over i aftenens bundbrag mod AGF, men han håber ikke, det bliver udslagsgivende.

- Nu har vi generelt haft få skader gennem hele sæsonen, og så skal det selvfølgelig lige komme her mod slutspurten. Det må vi så vise, at vi kan håndtere rent breddemæssigt, siger Troels bech.

Sår og skrammer

Både OB og AGF har lidt nogle nederlag på det seneste, men specielt AGF har taget mange tæsk, ude såvel som hjemme på NRGi Park.

Derfor satser Troels Bech på, at holdet kan måske kan ramme et Aarhus-hold, der har kæmpet på alle fronter for at få finde en rød tråd i sit spil:

- Det bliver en højenergisk kamp. Der er ingen tvivl om, at AGF er et hold, der har sår og skrammer, og de har satnogle alvorlige plastre eller gips, eller hvad pokker det er, på meden indsats gennem otte dage med flere trænere og mentaltrænere og hvad ved jeg. Men uanset om det er plaster eller gips, så er der stadigvæk sår indenunder, og det er det, vi skal have fat i.

Troels Bech håber, at OB måske kan vinde kampen på kontraspil, med reference til sejrene over Brøndby og FC Midtjylland, hvor netop kontraspillet blev udslagsgivende for OB.

Oversigt

    Oversigt