Udbytte og kvalitet stiger markant i løgproduktionen

En årlig kåring af Danmarks bedste spiseløg har løftet produktion og kvalitet. Til glæde og gavn for både producenter og forbrugere.

De danske løgavlere vil gerne være bedre. Derfor har de startet en intern konkurrence, hvor de hvert år kårer Danmarks beste løgavler. Dette års vinder blev Claus B. Jakobsen fra Torup Bakkegård og Orelund.

"Jeg er utrolig stolt af det. Det viser, at det vi laver er det rigtige. Alle medarbejdere er meget stolte af det her, " fortæller Claus B. Jakobsen Torup Bakkegård og Orelund, der beskæftiger cirka 30 medarbejdere.

Virksomheden producerer også en række andre grøntsager og frugter.

Virksomheden producerer årlige mange tusinde tons løg. 1/10 af alle danske løg produceres på virksomheden i Assens.

"Konkurrencen bliver hårdere, det er meningen. Alle vil gøre alt, for at de kan vinde næste år, og at vi generelt bliver bedre. I de 10 år vi har haft den her event er produktion og kvalitet steget markant," forklarer Claus B. Jakobsen.

Oversigt

    Oversigt