Udsolgt til fynsk erhvervskåring i dag: Se vindervideoerne her

Ejerlederne viser vejen med vækst og nyansættelser. To af fynsk erhvervslivs superstjerner, Niels Thorborg og Brian Djernes, skal inspirere i eftermiddag.

To af fynsk erhvervslivs mest succesfulde virksomhedsejere står på scenen som rollemodeller, når revisionsfirmaet PWC og Dansk Erhverv i eftermiddag kårer årets fynske ejerleder.

Niels Thorborg, ejer af L'easy-koncernen, og Brian Djernes, sidste års vinder og medejer af møbelkæden Cane-Line, er oplægsholdere, når vinderen vælges blandt de tre finalister.

Årets tema er kundefokusering, og det er også det, de to kendte erhvervsledere, skal tale om.

Det fynske arrangement er det hidtil mest velsøgte i landet med 170 deltagere, hvilket svarer til udsolgt i Ewii Parks mødelokale.

De fynske finalister er: 

Per Jørgensen fra 5E Byg A/S:
Han er uddannet murer og bygningskonstruktør og har 35 års erfaring inden for byggebranchen på Fyn.
Per Jørgensen har klare ambitioner for vækst, men virksomheden skal dog ikke være større, end mindre opgaver også kan løftes lige så seriøst og med samme detaljefokus som de større. 

Thomas Egon Larsen og Jan Uwe Larsen fra Budweg Caliper A/S:
De to ejerledere er grundlæggerens sønner.
Budweg Caliper A/S ønsker at fastholde og udbygge deres stærke position på markederne, og de har ambitioner om tocifrede vækstrater – såvel nationalt som internationalt. 

Anders Borring fra Scangrip A/S:
Anders Borring  lægger vægt på, at virksomheden hele tiden udvikler sig, og har formået at udvikle Scangrip A/S fra en almindelig produktionsvirksomhed af håndværktøj til verdens førende indenfor arbejdsbelysning.
Anders Borring har fokus på eksportmarkedet og driver en fabrik med 400 ansatte i Kina.

Ejerlederne skaber vækst

En helt ny analyse fra PWC viser, at 74 procent af ejerlederne har skabt vækst over egne forventninger i det forgangne regnskabsår.

Analysen viser tilsvarende, at 63 procent af ejerlederne har opnået en vækst på mere end 25 procent på deres toplinje, og i gennemsnit har de skabt en vækst på hele 44 procent på bundlinjen de seneste tre år.

Ejerlederne melder samtidig om positive forventninger til yderligere vækst.

95 procent svarer, at de forventer yderligere vækst de kommende tre år, hvilket er på niveau med sidste år.  

Undersøgelsen omfatter interviews med 128 ejerledere og 4000 ejerledere herhjemme.

Det er 13. gang jagtes den bedste virksomhedsleder, som ikke kun er leder, men samtidig er virksomhedens ejer. 

Som noget nyt uddeles der også en temapris. Temaprisen uddeles på baggrund af årets tema om kundefokusering. Den pris gives til den ejerledede virksomhed, der formår at have et exceptionelt fokus på sine kunder. 

Der findes i alt syv regionale vindere, som går videre til landskåringen, som finder sted 10. november i Hellerup.

 

Oversigt

    Oversigt