Ullemose: Jeg har ikke fået smæk - og jeg fortryder ingenting

Den fynske DF'er Dorthe Ullemose afviser, at hun er blevet banket på plads af topledelsen efter hun røg ud i et gigantisk stormvejr efter et læserbrev.

I sit læserbrev i Fyns Amts Avis skrev Dorthe Ullemose, at det var forventeligt, at man i Sverige oplevede mange afbrændinger af asylcentre.

Det kastede hende ud i et alvorligt stormvejr, fordi mange tolkede det som om, at hun sympatiserede med de folk, der stod bag afbrændingerne. Ifølge flere medier havde hun fået "smæk" for sit indlæg.

- Jeg har ikke fået smæk af Peter Skaarup. Jeg gik op ad Peter hele dagen, hvor der var mest storm på. Han nævnte ingenting, siger Dorthe Ullemose i dag til TV 2/Fyn.

Dorthe Ullemose siger til TV 2/Fyn, at hun selvfølgelig tager afstand fra afbrændingerne i Sverige, men hun står helt inde for sit indlæg.

- Jeg fortryder ingenting. Hvis jeg skulle skrive et læserbrev imorgen - så ville jeg skrive fuldstændig det samme. Jeg skrev, at med den uansvarlige udlændingepolitik, som Sverige kører, så kan man forvente en reaktion fra befolkningen.

Se hele interviewet med Dorthe Ullemose på TV 2/Fyn klokken 15.15.

Oversigt

    Oversigt