Vådområder på Nordfyn: Se de lækkede dokumenter her

Hemmelige screeningsrapporter med skitser og beregninger på mulige nye vådområder i Nordfyns Kommune har henover sommeren skabt røre blandt borgere og virksomheder i de pågældende områder. Du kan se de lækkede papirer her.

Har en muldvarp i Nordfyns Kommune gjort sin borgerpligt – eller har vedkommende handlet illoyalt og amoralsk? Det har været det helt store spørgsmål i Nordfyns Kommune, siden hemmelige skitser over mulige nye vådområder blev lækket tilbage i maj måned.

quote Jeg mener, at det er mafiametoder at regne på vores ejendom, uden at vi ved noget om det. Den information skulle ud.

Kim Schou Rasmussen, kvægbonde, Krogsbølle

For flere af de borgere og virksomheder, som pludselig ad bagvejen blev klar over, at kommunen i hemmelighed lagde planer for deres arealer, mener de første.

- Jeg mener, at det er mafiametoder at regne på vores ejendom, uden at vi ved noget om det. Den information skulle ud, og jeg mener virkelig, at det er rigtigt politisk arbejde at fortælle folk, hvad der foregår. Kan politikerne ikke se det, så synes jeg ikke, at de har samvittighed til at sidde, hvor de gør, lyder det fra Kim Schou Rasmussen, kvægbonde ved Krogsbølle.

Intens jagt på muldvarp

Kommunalbestyrelsen på Nordfyn har ellers siden lækket i maj måned brugt masser af tid og kræfter på at forsøge at få opklaret, hvordan dokumenterne er kommet ud af Rådhuset.

En gennemgang af mail-konti tilhørende medlemmer af Miljø- og Teknikudvalget samt en række embedsmænd har dog ikke været nok til fuldstændig at fastslå, hvem der står bag lækket.

Flere af udvalgets medlemmer har dog af flere omgange rettet mistanken mod Rene Lundegaard, som repræsenterer Nye Borgerlige. Han har som den den eneste i Miljø- og Teknikudvalget afslået at få sin mailboks gennemgået – og det er ifølge ham selv sket af principielle årsager. Rene Lundegaard selv afviser at stå bag lækagen.  

Du kan se de lækkede dokumenter her:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt