I det fynske folks tjeneste

Valgkampen på nettet

Internettet er en vigtig del af valgkampen og på tv2fyn.dk kan fynboerne selv deltage i valgkampen, udfordrer deres kandidater og følge nyheder fra valgkampen i hver eneste kommune.

Vi bringer dagen igennem aktuelle valgnyheder, viser indslag fra din kommune og giver en oversigt over samtlige kandidater i de enkelte kommuner.

Du kan også følge vores valgdebatter direkte eller se dem, når du har tid og lyst.

I vores valgguide er der en side om hver eneste kommune, hvor vi følger valgkampen. Her kan man også finde en liste over kandidaterne i kommunen. Alle kandidaterne er blevet tilbudt at indtaste oplysninger om sig selv og profilere deres mærkesag.

Som noget nyt vil vi i samarbejde med DR Fyn give fynboerne en samlet, stærk valgdebat på twitter.

På både tv og tv2fyn.dk vil vi give alle vores valgnyheder et såkaldt #hashtag, så valgdebatten bliver samlet for hele Fyn og for hver enkelt kommune.

Få en konto på Twitter her

Hvis du har lyst til at kommentere et tv-indslag eller artikel, har en holdning eller forslag så kan du skrive på twitter. Vi opfordrer sammen med DR Fyn til at bruge nedenstående logik ved anvendelse af #hasttags.

Det overordnede tag for hele debatten på Fyn er #fynpol, og samme logik gælder for debatten i kommunerne, hvor man skriver #[kommune]pol. Det bliver så til følgende #hashtags:

#odensepol

#kertemindepol

#svendborgpol

#middelfartpol

#faaborgmidtfynpol

#langelandpol

#nyborgpol

#assenspol

#ærøpol

#nordfynpol

For Region Syddanmark bruger vi følgende hashtag:

#kvsyd

Du kan følge debatten på de forskellige kommunale valgsider, og herunder får du overblik over debatten i Region Syddanmark. Vi håber, at du har lyst til at deltage i debatten.