Vejene på Nordfyn sner til

Snestormen begynder nu at skabe problemer på småvejene. Især på Nordfyn truer snemasserne og voldsom fygning med at lukke flere veje. Politiet i Otterup og Bogense fraråder udkørsel i landområderne. Hør interview med Bjarne Kristensen, Fyns Amts Vejvæsen Se aktuelle vejmeldinger fra Fyns Amt

Politiet opfordrer bilister til at blive hjemme

Snestormen begynder nu at skabe problemer på småvejene. Især på Nordfyn truer snefygning med at lukke flere veje. Politiet i Bogense og Otterup fraråder udkørsel i landområderne.

Snestormen over Fyn fordeler sig meget ujævnt. På Østfyn er der stort set slet ikke faldet sne. På Nordfyn vælter sneen ned, og fygning skaber nu problemer på mange småveje.

"Det blæser, fyger og sner - og mange biveje er lige nu vanskelig passable. Vi fraråder al unødvendig kørsel", siger Robert Hansen fra Bogense Politi.

"Fygningen skaber farlige situationer på vejene, og de store snemasser kan lukke de mindre veje i løbet af dagen," siger vagthavende hos Odense Politi.

I Fyns 4 andre politikredse har sneen indtil videre ikke skabt særlige problemer. Enkelte bilister er røget i grøften, men der er ingen meldinger om alvorlige ulykker.

Alle større veje på Fyn er fremkommelig, og Fyns Amts Vejvæsen har omkring 50 køretøjer ude for at rydde amtsvejene.

Oversigt

    Oversigt