I det fynske folks tjeneste

Venstre og DF vil forhandle med S

Selv om Venstre har meddelt, at de sætter sig på borgmesterstolen i Nyborg, så ønsker Venstre og Dansk Folkeparti et bredt samarbejde.

Selv om Venstre har meddelt, at de sætter sig på borgmesterstolen i Nyborg, så ønsker Venstre og Dansk Folkeparti et bredt samarbejde i den nye byråd.

- Vi har stor forståelse for, at det tager tid at fordøje den nye situation og det ændrede flertal, skriver Kenneth Muhs i en pressemeddelelse lørdag formiddag klokken 11.

Der blev holdt to forhandlingsmøder fredag. Mellem disse møder blev det aftalt, at hverken Venstre eller Socialdemokraterne skulle kommentere den nye politiske situation.

På et yderligere møde i dag lørdag har Socialdemokraterne afvist et bredt samarbejde. Venstre og Dansk Folkeparti understreger dog at døren er åben for forhandlinger, oplyser Kenneth Muhs,

- Vi ønsker, at det nye flertal skal bruges positivt til gavn for Nyborg Kommune i de kommende fire år. Venstre og Dansk Folkeparti må desværre konstatere, at Socialdemokraterne taler om bredt samarbejde, men reelt kun ønsker at samarbejde, hvis Erik Christensen sidder for bordenden, skriver Kenneth Muhs.

- Det overrasker mig naturligvis, men jeg er tvunget til at tage det til efterretning.

Carsten Kudsk fra DF udtaler i den forbindelse sin fulde og hele støtte til den nye borgmester.