Verdensholdet til Fyn: Vi ses til maj

DGI Verdensholdet i gymnastik er lige nu på træningslejr på Gran Canaria, hvor de finpudser deres show, inden de vender hjem til Danmark

Cecilie Lindegaard Broe, Rasmus Andresen og Maria Stenum er tre af de fynske gymnaster på DGI Verdensholdet, der lige nu er på træningsophold på Gran Canaria, hvor de er i færd med at gøre sig selv og deres show skarpt, inden de skal tilbage til hjemmepublikummet i Danmark og optræde.

Fysisk træning og nørderi
Der er ikke dømt solferie på Gran Canaria, for alle gymnaster hænger i - både med fysisk træning og med de små detajler i gymnastikken.

- Vi har fået nogle ansvarsområder i forhold til showet, så vi allesammen får lov til at planlægge en træning og sørge for, at showet bliver helt klar, og så har vi cirka otte timers træning, hvor vi bare giver den fuld gas og nørder og bliver superdygtige, siger Rasmus Andresen.

- Vi nørder alle de små detaljer, og vi har fysisk træning hver dag, så vi bliver fuldstændig topklar til danmarksturnéen, siger Maria Stenum. 

Stor rejseaktivitet
Når de tre fynboer, og resten af DGI Verdensholdet, vender tilbage til Danmark i april, har de optrådet i det meste af verden. Sidste år begyndte de i Danmark, og derfra gik turen til Tyskland, Tanzania, Australien, Indonesien og Kina. I år har de foreløbig været i Mexico, USA og spanien.

I april rammer holdet dansk grund igen, og til maj kan man opleve DGI Verdensholdets kunnen på Fyn. Og Cecilie, Maria og Rasmus glæder sig til at vise sig frem på hjemmebane.

- Det giver kriller i maven bare at tænke på det, siger Maria Stenum.

Her kan du se tourplanen og læse mere om DGI Verdensholdet

 

Oversigt

    Oversigt