Vestfyen må tappe Jolly Cola

Bryggeriet Vestfyen i Assens skal have lov at tappe Jolly Cola, som virksomheden netop har søsat en storstilet relancering af. Af en dom fra byretten i Odense onsdag fremgår det, at Albani og Bryggerigruppen skal afstå deres tapperettigheder på Jolly Cola inden en uge.

-

Bryggeriet Vestfyen i Assens skal have lov at tappe Jolly Cola, som virksomheden netop har søsat en storstilet relancering af.
Af en dom fra byretten i Odense onsdag fremgår det, at Albani og Bryggerigruppen skal afstå deres tapperettigheder på Jolly Cola inden en uge.

Fra retssag til læskedrik
Bryggeriet Vestfyen har en aktieandel på 1,44 procent i Dansk Coladrik, som har tapperettigheder og recept på Jolly Cola, og har længe været interesseret i at få lov at tappe Jollyen.
Det skriver Fyens Stiftstidende torsdag.

\"Vi ser frem til at Jolly Cola ændres fra at være navnet på en retssag til en læskedrik\", siger fabrikschef på Vestfyen til avisen.

Endnu en retssag
Allerede i november fik Bryggeriet Vestfyen rettens ord for at Albani og Bryggeriegruppen skal tilbyde sin altdominerende aktiepost til de små aktionærer, der udover Vestfyen er Thisted Bryghus, der har 4,19 procent af aktierne i Dansk Coladrik.

Under fremmed indflydelse
Da Albani fusionerede med Bryggerigruppen kom det fynske bryggeri i følge retten under fremmed indflydelse af et firma, der handlede med et konkurrerende produkt - nemlig Pepsi Cola.
Den sag er blevet anket og skal for Østre Landsret 25. september.

Oversigt

    Oversigt