Vidne ved knivstikkeri: Vi vidste ikke, hvad vi var oppe imod

Vidne fortæller til TV 2/FYN om den dramatiske hændelse på busstationen i Bogense, hvor en 13-årig dreng og en 59-årig kvinde var involveret i et knivstikkeri.

Da et par vidner fredag kom en 59-årig kvinde til hjælp i Bogense, var de ikke klare over, hvad de var oppe imod.

Kvinden var tydeligt kommet til skade og holdt stædigt døren ind til toilettet på busstationen lukket.

Kvinden fortalte de tililende vidner, at der stod en mand bag døren, og at hun var blevet angrebet med en kniv.

Det fortæller Jesper Schwaner til TV 2/FYN. Han har også fortalt til Ekstra Bladet, at de ikke vidste, om det var "en lille splejs eller en halvvoksen mand", som var på den anden side af døren.

Da politiet ankommer til stedet går de ind på toilettet og lægger angriberen i håndjern.

Og ud kommer politiet med en 13-årig dreng i håndjern. Han er høj og tynd og har langt blondt hår, fortæller Jesper Schwaner til TV 2/FYN.

Og så er drengen stille og passiv.

- Hvis jeg som 13-årig blev anholdt på den måde, havde jeg nok vist en reaktion. Han var helt neutral og slet ikke påvirket af situationen, siger Jesper Schwaner.

Jesper Schwaner, som skulle med bussen fra Bogense mod Odense, tilføjer, at kvinden var meget hysterisk, råbte om hjælp og kunne ikke falde til ro.

- Først tænkte vi, at hun havde fået hånden i klemme i en dør, men så kunne vi se, at hendes hånd blødte meget.

Forskellige forklaringer

Hvad der helt præcist skete på toilettet på busstationen er uklart, fortæller Fyns Politi. Men fakta er, at kvinden har snitsår på hænderne, og at den 13-årige fredag eftermiddag har forklaret, at han var i besiddelse af en kniv, da han og kvinden tilsyneladende tilfældigt mødte hinanden på toilettet.

Fredag eftermiddag fortalte vagtchef Asbjørn Larsen til TV 2/FYN, at kvindens og drengens forklaringer ikke stemmer overens. Blandt andet stemmer kvindens skader ikke overens med drengens forklaring.

Fyns Politi vil nu rekonstruere hændelsen for at komme nærmere sandheden.

 

Oversigt

    Oversigt