Viktor Axelsen skadet: Må trække sig fra DM

Den fynske badmintonstjerne er færdig ved DM. Han er nødt til at trække sig på grund af en skade.

Viktor Axelsen blev skadet i sin DM-kamp torsdag. Den fynske badmintonspiller vred rundt på sin venstre fod, og det har medført en ledbåndsskade, der gør, at han må trække sig for danmarksmesterskabet, der spilles i Aarhus. Det oplyser Badminton Danmark. 

OL-bronzevinderen spillede single mod Rasmus Gemke og vred om ved stillingen 3-1 i tredje sæt. Efter at have sundet sig lidt fortsatte Viktor Axelsen og vandt endda kampen med cifrene 17-21, 21-14, 21-12. 

- Jeg vrider om på min venstre fod og spiller videre uden smerter. Jeg fik behandlinger i går aftes og i morges, og min fod har det ikke vildt godt, og den er hævet og øm. Jeg har snakket med Michael Ries og landsholdstrænerne, og vi er blevet enige om, at det ikke ville være smart at spille på den, siger Viktor Axelsen.

Team Danmarks fysioterapeut, Michael Ries, har vurderet, at den regerende europamester må opgive kampen om at blive Danmarks bedste i denne omgang.

- Viktor har højst sandsynligt beskadiget et ledbånd i foden, og på baggrund af det skal han ikke spille videre. Vi kender ikke det fulde omfang af skaden endnu, men der er risiko for en endnu mere alvorlig skade, hvis han spiller videre på foden, siger Michael Ries.

Viktor Axelsen blev i januar kåret som årets sportsnavn på Fyn i forbindelse med Sportslørdag, hvor han også snuppede publikumsprisen. Det vides endnu ikke, hvor længe Viktor Axelsen må holde sig fra badmintonbanen. Han skal scannes mandag. 

Oversigt

    Oversigt