Vital sejr for GOG i jagten på medaljekampene

Den dårlige sæsonstart betyder GOG langtfra er sikre på at komme med i slutspillet. Derfor var lørdagens 29-27 sejr mod Ribe-Esbjerg af stor betydning.

De kæmper side om side midt i ligaen. Og det var da også et tæt og intenst opgør publikum i en proppet SEF-Arena var vidne til. GOG der i øjeblikket har et hårdt program med både liga, pokal og Europæiske opgør kunne gå til pause foran med 13-12 efter en kontramål af Mark Strandgaard i de sidste sekunder.

Den intense stemning var lige hvad GOG´s norske landsholdsmålmand Espen Christensen havde brug for. Sølvinderen fra VM i Frankrig i januar er stadig i storform og bar en stor del af læsset i kampen for de to point.

GOG trak fra i starten af anden halvelg, men en gammel GOG-bekendt, Søren Haagen, var med til at holde Ribe-Esbjerg inde i opgøret. 22-22 satte GOG under pres, men med en timeout fik træner Jakob Larsen styr på tropperne og sat den rette taktik op i de sidste momenter af kampen. De to point giver GOG fornyet tro på, at det også i år skal være et år med medaljer på Sydfyn. GOG vandt i sidste sæson bronze.

Næste opgør venter den 5.marts på udebane mod et af ligaens bundhold, Randers.

 

 

Stilling håndboldligaen

 

Oversigt

    Oversigt