Voldsom solo-ulykke på fynske motorvej

Føreren af en varebil mistede af endnu ukendte årsager herredømmet og blev slynget af motorvejen ved Langeskov mandag eftermiddag.

Ulykken skete i motorvejens vestgående spor lidt efter klokken 14.00 mandag eftemiddag 200 meter fra afkørsel Langeskov.

Af ukendte årsager mistede føreren herredømmet og blev slynget af motorvejen ind på et græsareal ved siden af, hvor den sorte varebil rullede rundt flere gange.

- I modsætning til, hvad vi på forhånd forventede, var føreren stort set uskadt, siger vagtchef ved Fyns Politi, Kristian Rasmussen.

Vidner har fortalt politiet, at bilen kørte med meget høj hastighed, men det vides ikke, hvad der præcist udløste ulykken.

Derfor vil politiet gerne høre fra eventuelle vidner, der kan belyse ulykken yderligere.

- Der kører jo mange på motorvejen, som måske ikke har haft mulighed for at stoppe, og der ligger flere virksomheder med udsigt til motorvejen, så det kunne tænkes, at der er flere, der har set, hvad der egentlig skete, siger vagtchef Kristian Rasmussen.

Ulykken medførte, at Fyns Politi måtte lukke motorvejen i vestlig retning to gange fem minutter, hvilket medførte den sædvanlige kødannelse.

Oversigt

    Oversigt