I det fynske folks tjeneste

Flydende luksusby besøger Ærø

En ualmindelig luksusliner ankommer på reden uden for Marstal på onsdag. Et 44.000 tons tungt skib med permanente indbyggere.

200 meter langt krydstogtskib med permanente indbyggere besøg Ærø

Hvad ville du sige til at leve dit liv på en krydstogtliner? Hvis det lyder som noget for dig, så er der mulighed for at springe på luksuslineren ”The World”, når den kommer forbi Ærø.

Et ting man dog skal have in mente er, at man skal købe en lejlighed. Og det er ikke helt billigt på krydstogtskibet ”The World”.

Skibet med den noget specielle ejerkonstruktion ankommer til Ærø tidligt onsdag morgen - her skal de rundt på arrangerede ture på øen.

- Det er bare så fint, at vejrudsigten ser fin ud på onsdag, så Ærø fremstår i sit fineste skrud, skriver  Allan Harsbo fra Ærøtours i en pressemeddelelse.

Dine kommende naboer er hovedsagligt rige amerikanere, der sejler verden rundt på krydstogtskibet “The World”. Den største lejlighed koster ca. 14 millioner US Dollars. Fordi passagererne ejer lejlighederne, har de også selv planlagt destinationerne.

- Jeg forventer mig et mere nysgerrigt og interesseret publikum, hvilket også det store arbejde med at tilrettelægge ture vidner om, skriver Allan Harsbo.