I det fynske folks tjeneste

Hamed er fundet: - Jeg tvivlede på, han blev fundet i god behold

21-årige Hamed Rezaii fra Ærø forsvandt tirsdag formiddag. Han truede med at tage sit eget liv.

21-årige Hamed Rezaii fra Ærø er forsvundet. Foto: Rita Kjelsmark

Opdatering

  • 27. nov 2018 kl. 19:20 21-årige Hamed Rezaii er fundet ved Marstal Havn, oplyser Rita Kjelsmark til TV 2/Fyn klokken 19.15. Han ringede til mig, om jeg kunne komme og hente ham. Han er meget vred og aggessiv, siger Rita Kjelsmark og fortæller, at Hamed Rezaii er kold efter at have opholdt sig det meste af dagen i nærheden af Marstal Havn. Nu skal Hamed Rezaii have ro, så Rita og Per Kjelsmark kan tage sig af ham og selv få ro i sjælen: Jeg tvivlede på, at han blev fundet i god behold. Han havde truet med at tage sit eget liv. Det skete ikke. Og han er her hos mig, siger Rita Kjelsmark.

Politiet og lokale borgere leder i øjeblikket efter den 21-årige Hamed Rezaii. Han er ikke set, siden han tirsdag forlod hjemmet i Marstal cirka klokken 10.15.

Hamed Rezaii er iført sorte Adidas Condivo bukser, sorte Nike sneakers med hvid sål og sort hættetrøje med tekst på brystet i neongrøn skrift. Han er desuden iført en sort jakke med hætte, som har hvidt for og en sort kasket uden mærker. Han er cirka 185 centimeter høj, vejer 59 kilo og er meget spinkel af bygning.

Opdatering

  • 27. nov 2018 kl. 18:43 Fyns Politi oplyser klokken 18.30, at der er sendt hundepatruljer til Ærø. Hundene skal lede syd for Marstal, omkring skoven Egehoved Skov. Her har en kvinde set en person, som svarer til signalementet af Hamed Rezaii.

Præcisering

  • 27. nov 2018 kl. 18:34 Vi har tidligere skrevet, at Hamed Rezaii er 18 år gammel. Officielt er hans alder via test fastslået til 21 år og således den alder, som blandt andre Fyns Politi bruger, mens hans plejeforældre Rita og Per Kjelsmark bruger den alder Hamed Rezaii selv siger han har. Det er 18 år.

Var vred da han gik

Hamed Rezaii har siden februar sidste år boet hos Rita og Per Kjelsmark, og Rita Kjelsmark fortæller til TV 2/Fyn, at Hamed Rezaii lider af PTSD (posttraumatisk stress) og var vred, da han forlod hjemmet på Danmarksgade 19.

Hamed Rezaii er født i Iran af afghanske forældre, og har været i Danmark siden 2015, hvor han først boede på det nedlagte børnecenter i Søby.

Rita Kjelsmark oplyser desuden, at han mandag fik afslag om ophold i Danmark og derfor skal sendes til Afghanistan.

Udover at lokale leder efter Hamed Rezaii på Ærø, er busser og færger informeret, ligesom flyselskabet på Ærø, Starling Air, er orienteret.

Læs også Formue konfiskeret på spillebordet: 64-årig dømt for hasardspil på Kværndrup Kro