I det fynske folks tjeneste

Maskeret mand set før kollegiebrand

Et lille kollegie i Marstal blev natten til lørdag hærget af en kraftig brand. En beboer havde et sammenstød med en maskeret mand et par timer før ilden brød løs.

Tagetagen på kollegiet Klinten på Rolighedsvej i Marstal er udbrændt og de fire beboere skal nu genhuses i andre boligere. Brandalarmen gik klokken 01.50 lørdag morgen og der gik et par timere før brandvæsnet fik slukket flammerne.

Et par timer før branden havde en beboer på kollegiet observeret en maskeret mand komme ud fra et af de fire værelser. Da han forsøgte at stoppe ham, fik han et knytnæveslag i ansigtet.

Beboeren slog igen, men det lykkedes den maskerede mand at stikke af fra Klinten.

Beboeren undersøgte det værelse, hvor den maskerede mand havde været, men kunne ikke se, at der var forsvundet noget, og gik derfor i seng.

Et par timer efter gik røgalarmen, da der kom kraftig røg fra det værelse, hvor den maskerede mand havde været på besøg. De tre resterende beboere kom ud i tide, men bygningen er svært beskadiget.

Politiet ved ikke om den maskerede mand er vendt tilbage eller om han har tabt en cigaretglød, da han var på værelset omkring midnat.

Teknikkere skal nu undersøge brandstedet for at forsøge at fastslå årsagen til branden.