Usædvanligt odds når superligaklub spiller på Ærø

I pokalturneringen i fodbold tager Marstal/Rise onsdag mod superligaklubben AGF.

Onsdag klokken 17.15 fløjtes pokalkampen mellem Marstal/Rise og superligaklubben AGF i gang på Marstal Stadion.

Der er lagt op til en af Ærø-klubbens største kampe nogensinde. Selv om klubben topper Fynsserien, er det dog de færreste, der tror på, at Marstal/Rise kan slå AGF, der ligger på en sjetteplads i landets bedste række, Superligaen - i øvrigt med samme antal point som OB. 

Bettingfirmaet Bet365 tror så meget på en AGF-sejr, at det kun giver pengene 1,002 igen, hvis Ærø-klubben bliver sendt ud af turneringen. Med andre ord vinder du kun to kroner på en AGF-sejr, selv om du satser 1.000 kroner. 

Sendte Kolding ud med 5-3-sejr

Satser du derimod 1.000 kroner på en Marstal/Rise-sejr, og Ærø-klubben overrasker og sender Superligaklubben ud, sikrer du dig 67.000 kroner i gevinst. En sejr til Marstal/Rise ligger til odds 67,00, mens uafgjort ligger på odds 26,00. 

Marstal/Rise besejrede i første runde af pokalturneringen Danmarksserieholdet Kolding Boldklub med 5-3 efter forlænget spilletid. AGF sad over i første runde og spiller således sæsonens første pokalkamp. 

En billet til pokalkampen koster 50 kroner. Der spilles ikke returopgør, og derfor går vinderen af dagens kamp direkte videre til tredje runde.