Helikopter søgte over Ærø: Efterlyst mand er dukket op af sig selv

En helikopter søgte mandag morgen i samarbejde med Fyns Politi efter mand på Ærø. Manden er nu dukket op af sig selv.

Opdatering
Vagtchef fra Fyns Politi Peter Vestergaard oplyser klokken 09.35, at politiet har fået en henvendelse fra en pårørende, om at den efterlyste er dukket op. Politiet kører ud til adressen, hvor det er oplyst, at den 24-årige mand nu befinder sig. Eftersøgningen er dermed afsluttet.

Fyns Politi har natten til mandag og mandag morgen ledt efter en 24-årige mand i og omkring Marstal på Ærø.

En pårørende til den efterlyste har oplyst til Fyns Politi, at han nu er dukket op af sig selv. Det oplyser vagtchef Peter Vestergaard omkring klokken 9.35.

Ifølge politiets oplysninger har manden været til et arrangement i Marstal og skulle gå nogle kilometer til sit hjem lidt uden for byen. Manden skulle være påvirket af alkohol og angiveligt ikke have båret overtøj.

Fyns Politi modtog en anmeldelse om sagen omkring midnat og igangsatte derfra søgningen, oplyser vagtchef ved Fyns Politi Peter Vestergaard. Politiet har været på Ærø natten over og fortsatte eftersøgningen mandag morgen.

Forsvar med i søgning

Det samme gjorde Forsvaret, der natten til mandag blev indkaldt til eftersøgningen med en såkaldt Fennec-helikopter. En helikopter som kan søge med infrarød, men som modsat en redningshelikopter ikke kan sænke en lift ned. Derfor bruges denne type helikopter udelukkende til eftersøgninger.

Christer Haven, presserådgiver ved Forsvarskommandoen, oplyste omkring klokken 7.00 mandag morgen, at Forsvaret stadig var tilstede over Ærø.

Hundepatrulje på vej

Peter Vestergaard, der er vagtchef ved Fyns Politi oplyste kort før klokken 8.00, at en hundepatrulje var på vej over på Ærø. 

- Så længe vi har den mindste forhåbning om at finde ham, leder vi, siger vagtchefen.

Politiet opfordrer ærøboerne til at kigge efter manden i deres garager og udhuse. En enkelt borgerhenvendelse er modtaget og følges netop nu op på, oplyser politiet. Den efterlyste mand er sidst set i Marstal klokken 22.40 søndag aften.