Her er nøglepersonerne: Få overblikket i sagerne om Tina Bue

Her får du et let og overskueligt overblik over sagen, der har betydet flere fyringer og politianmeldelser.

Sagen om det tidligere byrådsmedlem har TV 2/Fyn afdækket over det seneste halve år og trækker spor gennem fire fynske kommuner. I videoen ovenfor kan du på to minutter få et indblik i de vigtigste nedslag, og nedenfor kan du selv få et overblik over det persongalleri, som indtil videre er impliceret i sagen.

Hold musen over de røde prikker, og læs om de implicerede og deres medvirken

Tidligere torsdag sendte Odense Kommune sagen videre til Fyns Politi. Det skete efter måneders arbejde med en intern undersøgelse af Tina Bues ageren som ansat i Odense Kommune. 

Odense Kommune retter i undersøgelsen særdeles hård kritik af Tina Bue Frandsen, fordi der ikke er foregået journalisering i Phønix. Phønix var Odense Kommunes eget uddannelsescenter, som Tina Bue var leder af. 

Dermed er der en række af de spørgsmål, som TV 2/Fyn har rejst i forbindelse med det seneste halve års afsløringer, som den interne undersøgelse ikke er i stand til at besvare fyldestgørende.

Blandt andet har det ikke været muligt i undersøgelsen at kaste lys over, hvorfor Tina Bue Frandsens private forretningspartner i konsulenthuset Ankerhus Gruppen i en årrække havde adgang til at købe og videresælge kommunale kurser med stor avance.