Facebook-reaktioner: Dybt useriøst af Falck!

Onsdag kom det frem, at Falck nu er klar til at dumpe prisen på ambulancekørslen og overtage fra Bios. "Useriøst" og "uetisk" lyder det blandt andet fra TV 2/FYNs Facebook-brugere.

 
 

Ifølge Fyens Stiftstidende modtog Region Syddanmark lørdag et brev fra Falcks koncerndirektør med et tilbud om at overtage ambulancekørslen i Bios' områder.

I brevet fremsætter Falckdirektøren et tilbud, der er adskillige millioner kroner lavere end det bud, Falck hidtil er kommet med. Ifølge avisens oplysninger foreslår Falck, der før har kaldt Bios' pris for urealistisk lav, nu at matche Bios' pris på sidste decimal.

"Det er DYBT useriøst af Falck!!!! Indled aldrig en dialog med dem om det emne! De kan byde næste gang på lige fod med andre. Bak BIOS op og hjælp dem på vej", skriver en bruger på TV 2/FYNs Facebookside.

"Falcks opførsel bør føre til eftertanke hos politikerne. Vi har åbenbart overbetalt dem i årtier!", lyder en anden kommentar.

"Det er da uetisk, så burde de da have beholdt kørslen. Bios opstart er under al kritik, men er det det Falck har håbet hele tiden, så er det at spille Hasard med menneskeliv", mener en tredje bruger.

Falck vil ifølge avisen sænke prisen på ambulancekørslen på Fyn og i Syd- og Sønderjylland med op mod 70 millioner kroner årligt - sammenlignet med virksomhedens oprindelige bud.

I de første fire måneder forlanger Falck dog ekstra 10 procent på prisen for at retablere sig i Syddanmark.

Se kommentarerne på TV 2/FYNs Facebookside