I det fynske folks tjeneste

1. maj: Dan Jørgensen frygter mest LA

Europarlamentariker og folketingskandidat i Middelfart, Dan Jørgensen, langer kraftigt ud efter Liberal Alliance i sin 1. maj tale.

På sin tale ved gamle lillebæltsværft i Middelfart beskriver socialdemokraten Dan Jørgensen Liberal Alliance som oppositionens farligste parti, der ønsker at afvikle velfærdsstaten.

- DF har bestemt mange holdninger på specielt udlændingeområdet som jeg ikke bryder mig om. Virkelig! Men Liberal Alliance er det eneste parti i Danmark der ønsker et gennemgående opgør med velfærdsstaten. Liberal Alliance er Danmarks farligste parti, sagde den nye socialdemokratiske folketingskandidat i Middelfartkredsen.

Dan Jørgensen frygter heller ikke et fremadstormende Venstre med Lars Løkke i spidsen. Men han gyser ved tanken om, at Liberal Alliance får afgørende indflydelse på en ny borgerlig regering.

- Danmark har måske aldrig haft så skræmmende en opposition til en siddende regering som vi har nu. Her tænker jeg ikke på den trætte mand i en hængekøje. Venstre og Lars Løkke Rasmussen, er jeg ikke bange for. Det parti der står som ideologisk leder af oppositionen i dag er ikke Venstre. Dem er der ingen der ved, hvor de har. Nej, den åndelige ledelse af oppositionen; de ideologiske bannerførere; det er Liberal Alliance. Hvis de borgerlige vinder næste valg bliver det med LA i en central rolle. Og de vil selvsagt tage sig betalt. Det vil betyde markante ændringer - ja, måske et decideret opgør med velfærdsstaten som vi kender den, lyder det fra Dan Jørgensen.

Hug til Joachim B. Olsen

Dan Jørgensen angriber også flere folketingsmedlemmer fra Liberal Alliance - blandt andet Joachim B. Olsen, der har udtalt, at han "brækker sig over venstrefløjens krav om julehjælp til fattige".

- Hermed minder han mig om den franske prinsesse Marie Antoinette. Hun levede i sus og dus under syttenhundredetallets hungersnød og den ekstreme fattigdom i Frankrig. Og er kendt for at have undret sig over hvorfor bøderne ikke bare spiste kage hvis ikke de havde noget brød, siger det nyvalgte folketingsmedlem fra Middelfart.

Ved du noget? Så send os et tip