1 million kroner skudt i nyt GOG selskab

Det nye eliteselskab GOG 2010 A/S blev stiftet torsdag middag, og allerede otte timer senere var der skudt over en million kroner ind i selskabet.

Fra starten havde fem investorer og moderklubben tegnede sig for ialt 550.000 kroner, og på et stort møde for sponsorer og investorer sidst på eftermiddagen røg aktiekapitalen over den ene million.

Selskabets stiftere har sat som mål, at aktiekapitalen skal op på 2 millioner kroner, inden en ekstraordinær generalforsamling den 17. marts.

De cirka 100 fremmødte i Gudmehallerne fik fremlagt visioner, budgetter og sponsorpakker, og det blev blandt andet gjort klart, at målet er en øjeblikkelig oprykning fra anden divison til første division.

Hoppet fra første division til ligaen er der sat to år af til, og så er der sat yderligere to år af til at opbygge et hold, der igen kan vinde trofæer.

Til at opfylde de ambitiøse mål budgetteres der med en årlig drift på knap 4 millioner kroner det første år og knap seks millioner det følgende år.

Endelig kom det frem på mødet, at selskabet er i dialog med den tidligere GOG-træner Gudmundur Gudmundsson om at tage en tørn i anden division.

Der er dog endnu ikke lavet en aftale med islændingen, der netop har vundet EM bronze med sit hjemland, og direktør Steffen Larsen er helt klar over, at GOG ikke vil kunne konkurrere med et eventuelt tilbud fra en tysk storklub:

- De penge har vi ikke, men Gudmundur er glad for at være på Sydfyn, og vi har et stort ønske om at få ham tilknyttet.

Oversigt

    Oversigt