10 mistænkte i misbrugssag

Fyns Politi har særligt kig på 10 personer, som er under mistanke for at have begået et groft overgreb på en 11-årig pige fredag d. 26. oktober ved Vester Skerninge på Sydfyn.

Siden overgrebet har politiet fået mere end 200 henvendelser - 70 alene om den efterlyste bordeauxfarvede Opel Astra, som nogen har set nær gerningsstedet på tidspunktet for ugerningen.

Ingen af henvendelserne har dog endnu ledt efterforskningen afgørende videre.

Men udfra registre og henvendelser har politiet dog haft fat i 10 personer, som er under egentlig mistanke, oplyser efterforskningsleder Henrik Justesen.

Håber på DNA

Politiet har sikret DNA-spor fra pigen, som er sendt til analyse i København; men der går mindst nogle dage endnu, inden der kan ventes resultater.

Først skal specialisterne have klarlagt om der er andet DNA end pigens. Hvis der viser sig DNA fra en mand, krydstjekkes den DNA-profil med politiets DNA-register.

- Findes der et match, er det helt sikkert en person, vi skal tale med, siger Henrik Justesen.

Forløbet

Overgrebet fandt sted fredag d. 26. oktober om eftermiddagen.

En mand tvang den 11-årige pige ind i sin bil, da hun var på vej hjem fra skole, og forgreb sig på hende.

Et vidne så en bordeauxfarvet Opel Astra af ældre årgang på stedet, hvor pigen blev samlet op omkring samme tidspunkt - en bil, politiet gerne vil høre mere om.

Den efterlyste gerningsmand er 45-50 år, 175-180 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning.

Han havde en sort jakke på, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og en mørk halsedisse, som han havde trukket op for underansigtet.

Oversigt

    Oversigt