I det fynske folks tjeneste

10 navne dyster i MGP i Odense

Fem nye og fem kendte navne - en af dem en fynbo - deltager i Melodi Grand Prix i Odense 8. marts og håber at forsvare dansk sejr.

Anna David, Basim fra X Factor og danseren Sonny er de mest kendte blandt de 10 navne, der skal dyste om at få lov til at forsvare Danmarks førsteplads ved Eurovision-sangdysten i maj.

DR har tirsdag præsenteret de 10 sangere, der er udvalgt til årets Melodi Grand Prix. Den 8. marts kan danskerne stemme om, hvem der skal repræsentere Danmark ved Det Internationale Melodi Grand Prix.

Fire af deltagerne er inviteret af DR. Det er Anna David og Sonny samt Nadia Malm og Michael Rune, som er saxofonist og går på Fyns Musikkonservatorium. Han er med på et wild card.

Resten af deltagerne er valgt blandt de 872 sange, der er blevet sendt til DR.

Danni Elmo og Bryan Rice, som begge tidligere er blevet nummer to, gør dette år endnu et forsøg på at vinde.

På listen er dog også helt nye navne. Både Rebekka Thornbech, GlamboyP, Nadia Malm, Michael Rune og Natascha Bessez samt Emilie Moldow skal op på scenen i Odense.

Melodi Grand Prix bliver holdt i Arena Fyn i Odense den 8. marts. Vinderen skal repræsentere Danmark ved Eurovision, der i år afholdes på Refshaleøen i København i maj.

Sidste år vandt danske Emmelie de Forest nemlig Det Internationale Melodi Grand Prix med sangen "Only Teardrops", og derfor er Danmark vært for sangkonkurrencen i år.

Ved du noget? Så send os et tip