10. sejr i træk til Odense Bulldogs

Efter en sløv start genfandt Odense Bulldogs det gode spil og kunne fredag aften sikre den 10. sejr i lige så mange kampe.

Torsdag aften gæstede Herlev Eagles Odense Isstadion, hvor de efter en overtidsscoring af Odense Bulldogs' ligatopscorer, Dale Mitchell, tabte med 2-1. Fredag var det så Herlevs tur til at være værter i det omvendte opgør, da Bulldogs var på besøg i det nordvestlige København.

Og endnu engang var det Odense Bulldogs, der løb med sejren.

Det var dog hjemmeholdet fra Herlev, der startede bedst. Efter første periode førte hjemmeholdet med 1-0 på en scoring af David Sätmark efter ni minutters spil.

I anden periode fik de fynske favoritter dog strammet op, og med tre scoringer i periodens første 13 minutter bragte Bulldogs sig tilbage på vinderkurs, inden Herlev mod periodens slutning reducerede til 2-3.

I kampens sidste periode var Bulldogs helt i kontrol, og efter yderligere to fynske scoringer til slutresultatet 5-2 var endnu en sejr i rækken en realitet.

Sebastian Strandberg noterede sig for to af de fynske scoringer, og dermed avancerede han til fjerdepladsen på topscorerlisten, der toppes af to andre Bulldogsprofiler, Dale Mitchell og Tony Romano.

Med sejren konsoliderede Odense Bulldogs sin andenplads i Metal Ligaen, hvor de efter en suveræn december måned nu har fem point ned til Sønderjyske på tredjepladsen. Dog har de fortsat syv point op til Aalborg Pirates, der ligger i spidsen.

Herlev-Odense 2-5 (1-0, 1-3, 0-2)

Mål: 1-0 David Sätmark, 1-1 Sebastian Strandberg, 1-2 Asger Petersen, 2-2 Kim Staal, 2-3 Tony Romano, 2-4 Sebastian Strandberg, 2-5 Mathias Thinnesen

Udvisninger: Herlev 3 x 2 min., Odense 7 x 2 min.