100 nye eksklusive ejerlejligheder i Nyborg

Nyborg får 100 nye attraktive ejerlejligheder med direkte udsigt til havnen i Nyborg. Allerede til sommer går entreprenørselskabet Skanska i gang med at opføre de nye luksuslejligheder. Aftalen faldt på plads mandag aften, da byrådet besluttede at sælge Dampskibsmolen for kun 15 mio. kr.

-

Nyborg får 100 nye attraktive ejerlejligheder med direkte udsigt til havnen i Nyborg. Allerede til sommer går entreprenørselskabet Skanska i gang med at opføre de nye luksuslejligheder. Aftalen faldt på plads mandag aften, da byrådet besluttede at sælge Dampskibsmolen for 15 mio. kr.


Der bliver rift om de 100 nye luksuslejligheder på Dampskibsmolen i Nyborg. Salget af molen faldt først på plads mandag aften, men allerede torsdag vil Udviklingsselskabet Nyborg udbyde lejlighederne til salg.


Lejligheder til to millioner
Lejlighederne bliver på mellem 80 og 130 kvadratmeter, og prisen for udsigtslejlighederne kommer til at ligge på halvanden til to millioner kroner. Lejlighederne, der kommer til at ligge på det gamle areal for jernbanefærgerne, vil blive omkranset af vand på alle sider. Området på i alt 9.700 kvadratmeter vil få promenader, kanaler og direkte adgang til en lystbådhavn.


Lang venteliste
Udviklingsselskabet Nyborg, der består af Skanska, skibsredder Thomas Wang og entreprenør Thomas Petersen forventer, at lejlighederne bliver revet væk.


Interesserede købere fra Tyskand og Lichtenstein har allerede bebudet deres ankomst til den første salgsrunde på torsdag. I alt har Udviklingsselskabet en venteliste med 60 potensielle købere.


Klar til næste sommer
Nyborg Kommune har solgt Dampskibsmolen i Nyborg for bare 15 mio. kr. til udviklingsselskabet. Skanska skal stå for byggeriet og forventer at de første lejligheder vil stå klar i sommeren 2003.

Oversigt

    Oversigt