I det fynske folks tjeneste

11-årig fynbo vinder VM for hold i motocross

Den 11-årige Mads Fredsøe Sørensen fra Fyn vandt i weekenden VM for hold i motocross i Letland. Derudover kunne han tage en sølvmedalje med hjem.

For kun en uge siden vandt Mads Fredsøe Sørensen Europamesterskabet for juniorer, der blev afholdt i Tjekkiet. Nu kan han også smykke sig med titlen verdensmester. Foto: Facebook

Det blev en god weekend for Danmark ved denne weekends Junior VM i Letland. Danmark kunne tage titlen som hold junior verdensmestre og to individuelle medaljer. Den ene gik til fynske Mads Fredsøe Sørensen.

De fire danske kørere, der var med til junior VM var Mikkel Haarup i 125cc, Magnus Smith i 85cc samt Mads Fredsøe Sørensen og Jakob Madsen i i 65cc.

Mikkel Haarup sikrede sig den individuelle sølvmedalje i 125cc og Mads Fredsøe Sørensen sikrede sig ligeledes sølvmedaljen i 65cc klassen.

For kun en uge siden vandt Mads Fredsøe Sørensen Europamesterskabet for juniorer, der blev afholdt i Tjekkiet.

- Det var en god weekend, og jeg syntes virkeligt at drengene gjorde det godt. De kæmpede alle sammen for det, og leverede noget flot kørsel, som også gav resultater. Det var virkeligt flot, siger DMU motocrosstræner Emil Larsen i en pressemeddelse fra Dansk Motor Union.

- Det er super fedt, at vi tager titlen som verdensmestre i konkurrencen imellem nationerne. Det vidner om, at Danmark har nogle rigtigt gode kørere lige nu, og det dyrker vi selvfølgelig, siger Emil Larsen.