110 personer afhørt i overgrebssagen

Fyns Politi har fået masser af henvendelser i sagen om det seksuelle overgreb på den 11-årige pige fra Vester Skerninge.

Fyns Politi arbejder videre i jagten på at finde den gerningsmand, der fredag tvang en 11-årig pige ind i sin bil og forgreb sig på hende, efter hun var stået af skolebussen om eftermiddagen.

- Status er, at vi kører videre med de spor vi har. Vi skal se nærmere på de billeder, vi har fået fra overflyvningen af området, og vi har også nogle hunde ude at lugte, ligesom de var i fredags, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

De mange henvendelser og tip fra folk, men også folk som politiet er interesserede i, skal også klares.

- Vi afhører jo både folk, der kommer med tip og folk, vi synes er interessante, og vi er efterhånden nået op på omkring 110 personer, siger Justesen.

Bordeauxrød bil

Politiet har hele tiden været mest optaget af den bordeauxrøde bil, som overgrebet fandt sted i, og der er kommet flere henvendelser fra folk, der har set en bordeauxrød bil i området.

- Der er nogle ting, vi skal være sikre på omkring de tip, så inden jeg bliver specifik, skal vi lige se på de tip igen, siger Henrik Justesen, der dog siger, at politiet muligvis melder noget ud om det senere på dagen.

Oversigt

    Oversigt