I det fynske folks tjeneste

12 års fængsel for jalousidrab

Det var i dette rækkehus på Bredagerløkken i den sydøstlige del af Odense, at den 64-årige mand dræbte den 47-årige kvinde.

En 64-årig mand fra Nordsjælland er dømt for drabet på den 47-årige butiksassistent Connie Christiansen i hendes rækkehus i Odense. Manden overvejer at anke.

Den 64-årige Hans Christian Vedel Hansen fra Helsingør er ved Retten i Odense idømt 12 års fængsel for drabet på den 47-årige butiksassistent Connie Christensen i hendes rækkehus i Odense i maj 2009.

Han tog betænkningstid til en eventuel anke af dommen. Undervejs har den 64-årige kun villet erkende vold med døden til følge, idet han i et anfald af jalousi kvalte sin 47-årige kæreste.

Forinden havde han stukket hende i maven med en papirkniv, og bagefter forsøgte han at sætte ild til rækkehuset for at slette sine spor.

Han forklarede i retten, at han greb kvinden om halsen og klemte til, fordi hun så andre mænd end ham.

Den 47-årige blev fundet af sin datter i rækkehuset på Bredagerløkken to dage efter drabet, som skete den 4. maj. Datteren var blevet urolig, fordi moren ikke var mødt på arbejde. Næste dags aften blev den 64-årige anholdt i sit hjem i Helsingørområdet. Politiet var kommet på sporet af ham via overvågningsbilleder fra bussen og toget, han var taget med fra Odense til Nordsjælland.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.