14-årig udsat for vold - en gruppe drenge hærger i Middelfart

En 14-årig dreng blev lokket i en fælde og udsat for vold i Middelfart, hvor kommunen oplever slagsmål og hærværk af syvendeklasseselever.

En gruppe unge i Middelfart har svært ved at opføre sig ordentligt og inden for lovens rammer.

Ifølge kommunen arrangerer de slagsmål og udøver hærværk omkring Kulturøen og ved parkeringshuset i Havnegade.

- Vi har oplevet, at vi har en lille gruppe syvendeklasseselever på tværs af skoler i Middelfart, der har en uhensigtsmæssig adfærd, som vi gerne vil ind og arbejde med, siger skolechef i Middelfart Kommune Grete Berggren til TV 2/Fyn.

- Det kan være en adfærd, hvor man er på kanten med at gøre nogle ting, som vi ikke må ifølge lovgivningen. Det kan gøre andre unge utrygge, forklarer hun.  

Skolechef Grete Berggren mener, at de unges adfærd er på kant med loven. 
Fotograf: Ole Holbech

14-årig udsat for vold

Derfor har  kommunen skrevet et brev til forældre med børn i de kommunale skoler for at gøre opmærksom på problemet.

Senest er problematikken kulmineret med en episode, hvor en 14-årig er blevet udsat for vold. Sagen er meldt til politiet.

- Der er en 14-årig dreng, der bliver udsat for vold af nogle gerningsmænd, som handler i forening, siger politikommissær og leder af forebyggelsesafdelingen Per Franch fra Fyns Politi til TV 2/Fyn.

Politikommissær Per Franch mener, det er planlagt, at 14-årig dreng blev udsat for vold i Middelfart. 
Fotograf: Ole Holbech

- Noget tyder på, at han bliver lokket et sted hen, og det er planlagt, at han bliver udsat for vold. Heldigvis er han ikke kommet til skade eller blevet behandlet, men vi ser selvfølgelig med stor alvor på det, og det bliver efterforsket, forklarer politikommissæren.

Brev til forældre

Oversigt

    Oversigt