I det fynske folks tjeneste

14-årig erkender knivstikkeri ved fodboldstævne

Skænderi i madkø kunne være endt helt galt, siger politiet. Den skyldige er anbragt på lukket institution. Fem hold er taget hjem, men stævnet fortsætter.

03:14

1 af 2

En 14-årig dreng fra klubben Fuglebakken i Aarhus har indrømmet, at det var som ham, som lørdag aften stak en jævnaldrende dreng fra Vanløse med kniv i forbindelse med et skænderi under et fodboldstævne på Fyn.

Hvorfor han havde en kniv med til fodboldstævnet i Otterup på Nordfyn, har politiet ikke fået nogen forklaring på.

- Men han erkendte i nat at have stukket en anden af deltagerne ved stævnet efter et skænderi i en madkø. Han er nu overgivet til de sociale myndigheder i Aarhus, og anbragt på en lukket ungdomsinstitution, siger Hans Frederiksen, vagtchef ved Fyns Politi.

Politiet fandt gerningsvåbnet sent lørdag aften. Offeret, der er fra København, er nu uden for livsfare, men ifølge Hans Frederiksen kunne det være gået helt galt.

Der var tale om et knivstik, eller snit, i bughulen. På et tidspunkt så det meget kritisk ud, og drengen blev hurtigt bragt til Odense Universitetshospital.

Uenigheden mellem de to 14-årige opstod i en madkø, og fortsatte så i skolegården, hvor den ene trak en kniv.

Fodboldstævnet med 450 spillere er det såkaldte Øens Hold Cup, hvor der er deltagere fra både Jylland, Fyn og Sjælland. Fem hold er taget hjem efter episoden, men turneringen fortsætter søndag med de resterende 20 hold.