145 millioner til at knække cancer

Mere end 145 millioner kroner blev det til, da resultatet efter Knæk Cancer-ugen lørdag aften blev gjort op. TV 2/FYN og de øvrige regioners blomsterstafetter indbragte 64.000 kroner.

Der har været afholdt lysceremonier, indsamlet flasker, bagt kager og meget andet. Der er blevet knoklet landet rundt for at indsamle penge til Kræftens Bekæmpelse.

TV 2/FYN og de øvrige TV 2-regioner har den seneste uge sendt Knæk Cancer-blomsterstafetter rundt i Danmark for at skaffe penge til forskning, patientstøtte og forebyggelse. Og de indbragte samlet cirka 64.000 kroner - hvoraf de 3500 kroner kom fra den fynske stafet.

Det hele kulminerede med et stort show - "Knæk Cancer Live" - på TV 2 lørdag aften. Og i alt 145.486.640 kroner blev det til.

Det fantastiske engagement glæder Kræftens Bekæmpelses direktør, Leif Vestergaard Pedersen.

- Danskerne har vist en enorm velvilje. Det er ufatteligt mange penge, der er blevet samlet ind. Vi er dybt taknemmelige over den fantastiske opbakning, danskerne igen i år viser kræftsagen. Jeg tænker særligt på de mange kræftpatienter og pårørende, som slås med sygdommen. Knæk Cancer viser, at vi alle tænker og føler med dem. Knæk Cancer rammer helt tydeligt noget, som vedkommer os, uanset om man har eller har haft kræft tæt inde på livet eller ej, siger Leif Vestergaard Pedersen.

Oversigt

    Oversigt