I det fynske folks tjeneste

15-årig anholdt i sag om overfald på Jane Jeginds mand

Foto: Ole Holbech

Fyns Politi har anholdt 15-årig og sigtet ham for medvirken ved det voldelige overfald på rådmand Jane Jeginds mand Lars Møllerhøj. Torsdag formiddag bliver han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense.

Den 15-årige blev anholdt onsdag eftermiddag i forbindelse med forsøg på røveri mod en kiosk på Højstrupvej i Odense. Under røveriforsøget brugte han en attrappistol. Han blev tilbageholdt af vidner på stedet, og umiddelbart efter blev han anholdt af politiet.

Resultatet af afhøringen og den øvrige efterforskningen i sagen om et voldeligt overfald på rådmand Jane Jeginds mand Lars Møllerhøj gør, at den 15-årige også er blevet sigtet for vold.

Tirsdag aften den 30. maj forsøgte Lars Møllerhøj at hjælpe en bilist, der var kørt ind i et hus i Odense. I stedet for blev han slået ned og fik brækket næsen og fik hjernerystelse.

Episoden begyndte med, at en bil kørte galt og væltede rundt i krydset ved Kragenæsvej og Seden Strandgyde i det nordøstlige Odense.

Den 43-årige Lars Møllerhøj, der bor lige ved siden af sammen med Jane Jegind (V), som er rådmand i By- og Kulturforvaltningen i Odense Kommune, hørte et brag og løb hen til ulykkesstedet for at hjælpe.

Læs også Jane Jeginds mand slået ned i Odense

Lars Møllerhøj så tre piger ved den forulykkede bil. Han spurgte dem, om nogen var kommet til skade, men samtidig kom en sort bil kørende, og ud steg fire mænd. De overfaldt Lars Møllerhøj med slag og spark. Han mistede bevidstheden og blev slået i gulvet.

Lars Møllerhøj kom til bevidsthed igen, tumlede hjem og blev hjulpet ind i huset af nogle naboer, der også havde hørt braget fra færdselsuheldet. Herefter blev han kørt til Odense Universitetshospital.

Torsdag formiddag klokken 11 bliver den 15-årige fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense med krav om varetægtsfængsling.

Læs også Jeginds mand overfaldet: Nu fortæller han sin historie

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.