I det fynske folks tjeneste

15-årig sigtet for overgreb

Den 15-årige er elev på Nymarkskolen i Svendborg.

Fyns politi efterforsker i øjeblikket en sag, hvor en 15-årig dreng fra Svendborg er sigtet for at have haft samleje og anden kønslig omgang med mindreårige piger.

Først var der to sigtelser mod drengen, men det tal er nu fordoblet og blevet til fire.

- Vi har jo efterforsket denne her sag et stykke tid, og efterhånden som man får afhørt flere og flere af de her piger - i alt otte er blevet afhørt - ja så vil der jo komme nye sigtelser. Og de sigtelser, det drejer sig om her, er anden kønslig omgang ved tvang, og så er der to for at have været i seng med en mindreårig, siger Henrik Justesen, Vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

Den 15-årige er elev på Nymarkskolen i Svendborg, hvor ungdomsklubben Cosmos ligger. På Cosmos, og på en privat bopæl, har drengen haft frivillig og tvungen kønslig omgang med 14-årige piger.

Hvordan det har kunnet lade sig gøre at have seksuel omgang i ungdomsklubben, der altid har voksne medarbejdere til stede, står foreløbig hen i det uvisse.

Henrik Justesen forventer, at sagen bliver efterforsket færdig i denne uge. Så er det op til politiet jurister at vurdere, om der skal rejses tiltale mod drengen.

Ved du noget? Så send os et tip