Overfaldet af mand på el-løbehjul: 16-årig fik mere end ti slag og spark

En 16-årig fik mere end 10 slag og spark, da han blev overfaldet på Langesøstien tæt ved Korup skole.

En 16-årig fik sig en slem oplevelse torsdag aften, da han blev overfaldet af to mænd. De to mænd gav den 16-årige mere end ti slag og spark i ansigtet og på ryggen. 

Kort før klokken 23 torsdag aften fik Fyns Politi anmeldelsen. En 16-årig dreng var blevet overfaldet på Langesøstien ikke så langt fra Korup skole. De to mænd, der overfaldt den 16-årige dreng, ankom på henholdsvis et el-løbehjul og en gul-sort cykel. 

Et vidne til episoden oplyser, at han så manden på el-løbehjulet og den 16-årige diskutere inden overfaldet. 

- Herefter river manden på el-løbehjulet den 16-årige rundt, og begynder at slå og sparke ham, siger vagtchef ved Fyns Politi, Lars Thede.

- En kammerat til den 16-årige lægger sig imellem, og det får de to andre mænd til at forlade stedet, siger Lars Thede.

Umiddelbart har de to mænd ikke taget noget fra den unge dreng.

Den 16-årige dreng lægger mærke til, at der ikke er noget lys på el-løbehjulet, da de to mænd stikker af derfra. 

De to mænd beskrives som i alderen 25-30 år. Manden på el-løbehjul er af dansk udseende, almindelig af bygning, omkring 190 cm høj og med fuldskæg. Han bar en hvid jakke og sorte bukser. 

Manden på gul-sort cykel er også af dansk udseende, muskuløs af bygning, omkring 190-195 cm høj og bar en dynejakke af mærket peak-perfomance.

Den 16-årige dreng blev ført til OUH, hvor han skulle personundersøges i forhold til sagens grovhed, oplyser Lars Thede.

 

 

Oversigt

    Oversigt