I det fynske folks tjeneste

16.000 billetter til MGP

00:47

1 af 2

I næste uge begynder billetsalget til Melodi Grand Prix og MGP i Odense. I alt vil der blive sat 16.000 billetter til salg.

Det er lørdag den 8. marts, der er dansk Melodi Grand Prix i Arena Fyn og ugen efter er der MGP for børn. Til hvert show bliver der solgt 4.000 billetter, og samtidig sætter billetlugen også 4.000 billetter til salg til de to generalprøver. I alt 16.000 billetter til de to shows.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at skabe plads til så mange glade grand prix-gæster i de unikke rammer, som Odense Sport & Event stiller til rådighed i Arena Fyn. Med så mange gæster i byen er der udsigt til masser af god omsætning for byens hoteller og restauranter, siger direktør i Udvikling Fyn, Mads Graves Larsen.

Billetterne bliver sat til salg på billetlugen fra fredag den 6. december.

- Vi glæder os helt vildt til at byde de mange grand prix-gæster velkommen til eventyrets ø. Med 4 x 4000 billetter til salg er der rig mulighed for at både fynboer og gæster udenøs fra kan dele den store grand prix-oplevelse her i Odense. Og skulle man være så uheldig ikke at få fingrene i en billet til showet, bliver der masser af grand prix-aktiviteter rundt omkring i byen, som man kan deltage i, siger borgmester i Odense, Anker Boye.

Priserne for billetterne ligger endnu ikke fast.

Ved du noget? Så send os et tip