17-årig knivstikker varetægtsfængslet

En 17-årig pige blev torsdag varetægtsfængslet frem til den 23. december. Pigen er sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med, at hun i går stak en 19-årig kvindelig medstuderende ned på Svendborg Handelsskole.

-

En 17-årig pige blev torsdag formiddag varetægtsfængslet, i surrogat på?en lukket institution for unge, frem til den 23. december. Pigen er sigtet for forsøg på manddrab i forbindelse med, at hun i går under et jalousiopgør stak en 19-årig kvindelig medstuderende ned på Svendborg Handelsskole.

Under grundlovsforhøret torsdag formiddag nægtede den 17-årige pige sig skyldig i forsøg på manddrab, men erkendte at hun stak den 19-årige kvinde tre gange med en urtekniv med et blad på 7-8 centimeter.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at den 17-årige pige aftenen før ringede til en veninde og fortalte, at hun ville tage en kniv med i skole næste dag. Samtidig spurgte hun også veninden om, hvor man skulle ramme en person for, at personen døde.

I grundlovsforhøret lagde anklageren meget vægt på, at kvinden havde planlagt at tage en kniv med og havde spurgt om, hvor man skulle stikke for at dræbe. Dermed var der ifølge anklageren nemlig bestyrket mistanke om, at hun havde til hensigt at dræbe den 19-årige kvinde.

Oversigt

    Oversigt