185 skolebørn spillede håndbold

185 skolebørn var onsdag formiddag samlet til en stor håndbolddag i Faaborg. Bag arrangementet står den lokale håndboldklub.

Håndboldklubben Faaborg ØH har taget initiativ arrangementet, der foregik i Forum Faaborg. Klubben vil gerne vise børn, hvor sjovt og sundt det er at dyrke sport. Og så håber klubben også, at det kan give nogle børn lyst til at spille håndbold.

Det var elever fra henholdsvis Toftegårdsskolen og Faaborg Sundskole, som går i 0. 1. og 2. klasse, der var inviteret til at deltage i arrangementet. Udover de  185 elever fra indskolingen, deltog også 30 hjælpere fra skolernes ældste klasser.

- Rigtig mange foreninger rundt på Fyn kæmper med at få medlemmer til deres klub, hvad det skyldes kan vi kun gisne om, men en ting er sikkert,  hvis vi skal bevarer foreningslivet rundt om i klubberne, så skal vi selv gøre en indsats, siger ungdomstræner Anders Krog fra Faaborg ØH.

Lokale sponsorer har sørget for at alle deltagere fik udleveret en ”Faaborg ØH” håndboldtrøje, samt frugt, drikkelse og boller.

Oversigt

    Oversigt