I det fynske folks tjeneste

19-årig kørte 15-årig ned i kokain-rus

Ulykken skete i krydset Middelfartvej og Elmelundsvej i Odense.

Der var både kokain og cannabis involveret i ulykke, hvor en 15-årig dreng fik alvorlige skader i hovedet. 19-årig er blevet frataget kørekortet i tre år og seks måneder.

Retten i Odense har afsagt dom i en noget speciel færdselssag. I sagen blev en nu 19-årig mand dømt for at køre en 15-årig dreng ned.

Det specielle er, at den dømte var under indflydelse af kokain, da ulykken skete. Og den 15-årige dreng var påvirket af cannabis.

Den 19-årige mand, som er fra Middelfart, blev idømt fire måneders fængsel. Dommen blev gjort betinget med vilkår om, at han blandt andet skal afvikle 100 timers samfundstjeneste. 

Læs også 15-årig alvorligt kvæstet ved trafikulykke

Han blev endvidere idømt en bøde på 4.000 kroner og fik frakendt førerretten i tre år og seks måneder.

Uheldet skete mandag 22. maj klokken 22.12. Her kom den dømte kørende i høj fart ad Middelfartvej i Odense og påkørte i krydset ved Elmelundsvej den 15-årige.

Den 15-årige kørte på sit skateboard over for rødt lys og blev ramt. Den 15-årige fik alvorlige skader i hovedet og blev bragt til Odense Universitetshospital.

Dom nummer to

Retten benyttede sig samtidig af chancen for at dømme den 19-årige for en anden trafikforseelse. Her benyttede den 19-årige nødsporet på motorvejen ved Nørre Aaby til at overhale en lastbil indenom.

Den dømte modtog dommen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.