20 årsdagen for miraklet i Madrid

Det er blevet kaldt det største enkeltstående resultat i dansk fodbold nogensinde. I dag er det præcis tyve år siden, at OB gjorde det umulige og slog Real Madrid på udeban. Derfor så både gamle spillere og fans i dag tilbage på Miraklet i Madrid.

I de stribedes klubhus i Odense blev der spist før aftenens kamp mod AaB. Og så blev der set tyve år tilbage. Tilbage til det, der senere er blevet kendt som miraklet i Madrid.

- Som så mange andre sad jeg foran fjernsynet og så kampen. Jeg havde et håb, men var indstillet på blot et hæderligt resultat. Så det var helt urealistisk, at vi vandt, siger Stig Stubgaard, er næstformand i fanklubben

Efter at have tabt 2-3 til Real Madrid hjemme på Odense Stadion rejste OB-spillerne til Spanien og tog 2-0 sejr med tilbage til Odense igen. Morten Bisgaard scorede det afgørende mål halvanden minut inde i overtiden.

Og mirkaklet i Madrid er noget der bliver husket og markeret hos fanklubben de stribede.

- Jeg har stadig et blåt mærke i armen, der hvor jeg blev nødt til at knibe mig for at fatte at det her var rigtigt, siger Stig Stubgaard.

En anden mand, der i dag har skruet tiden tyve år tilbage, er manden, der bar målmandshandskerne i den historiske kamp.

- Det er lidt som at se en film, man selv deltager, i når man ser det i dag. Det var sindsygt og en fantastisk fed oplevelse, og det er svært at beskrive med få ord, hvordan det var, siger Lars Høgh.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt