200 rykker forsinket ind i tidligere sygehus

1. november rykker Faaborg-Midtfyn Kommunes jobcenter ind på det gamle Ringe Sygehus. I alt skal sygehuset huse cirka 200 medarbejdere.

Til november vil 200 medarbejdere bringe nyt liv i det tidligere Ringe Sygehus.  Her flytter Faaborg-Midtfyns jobcenter og en række medarbejdere i kommunens center Arbejdsmarked nemlig ind i det gamle hospital på Lindevej.

Indflytningen sker med omkring seks ugers forsinkelse på grund af nogle ønsker i forhold it-infrastruktur og nødudgange, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Flytningen blev politisk besluttet af Kommunalbestyrelsen i december sidste år og det er statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, der ejer bygningerne og står for at gøre dem klar og skabe nye og mere tidssvarende rammer. 

- De nye lokaler er mere indbydende og bliver i højere grad end i dag indrettet til formålet. Det giver os mulighed for at yde en bedre service til borgerne, blandt andet fordi vi får særligt indrettede samtalerum. Så jeg glæder mig meget til, at jobcentret flytter ind på sygehuset, siger vicekommunaldirektør Bettina Høst Poulsen i pressemeddelelsen.

Fakta 

 

 

Oversigt

    Oversigt