23-årig kvinde slået, sparket og hoppet ihjel

Politiet har anholdt og sigtet en 23-årig mand for dødsvold på sin kæreste i Svendborg. Manden slog selv alarm, da kæresten lå ilde tilredt tilbage.

En 23-årig kvinde blev natten til lørdag tævet så voldsomt af sin jævnaldrende kæreste i en lejlighed i Svendborg, at hun senere afgik ved døden på hospitalet. Kæresten har erkendt vold mod kvinden. 

- Der er ikke noget, der tyder på, at han brugte redskaber til at tæve hende med. Han brugte arme, ben, hop, og hvad man i øvrigt har på sin krop, forklarer Henrik Justesen, vicepolitiinspektør ved Fyns Politi.

Henrik Justesen fortæller, at den anholdte har erkendt sig skyldig i vold mod sin afdøde kæreste. Motivet er angiveligt jalousi. 

 

quote Han brugte arme, ben, hop, og hvad man i øvrigt har på sin krop

Henrik Justesen, vicepolitiinspektør, Fyns Politi

Kæresten gik selv op til sin overbo efter overfaldet og bad ham om at ringe efter politi og ambulance.

- Da vi ankommer til gerningsstedet, står manden ude foran og venter, og vi anholder ham uden dramatik, siger Henrik Justesen. 

Overboen fortæller til BT, at han hørte nogle bump fra lejligheden, men ingen skrig inden underboen bankede på hans dør. Sammen løb de ned for at se til kvinden. 

- Hun blødte over det hele, og hun kunne ikke trække vejret, så jeg kunne se, at jeg måtte gøre noget. Jeg stak en finger i munden på hende for at åbne for luftvejene, fortæller overboen til BT. 

Kvinden, der er ilde tilredt, bliver i live kørt til Odense Universitetshospital, hvor hun afgår ved døden klokken 5.00 lørdag morgen.

Der har i løbet af natten været kriminalteknikere til stede for at gennemgå lejligheden for eventuelle spor. 

Manden fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Odense lørdag klokken 12.30.

Offeret bliver obduceret mandag.

Oversigt

    Oversigt